Dopravná situácia na cestách 24.1.2007

24.01.2007 Celý región

Dňa 23.1.2007 v čase o 13.41 hod. došlo na ceste č. I/18 medzi obcami Svinia a Chminianská Nová Ves, okr. Prešov, k dopravnej nehode 3 nákladných mot. vozidi...
Dňa 23.1.2007 v čase o 13.41 hod. došlo na ceste č. I/18 medzi obcami Svinia a Chminianská Nová Ves, okr. Prešov, k dopravnej nehode 3 nákladných mot. vozidiel, ktoré blokujú celú šírku cesty a v danom úseku je cesta neprejazdná v oboch smeroch.

Snahou polície je presmerovanie premávky pre osobné mot. vozidlá cez obce Svinia, Jarovnice, Hermanovce, Bertotovce na cestu č. I/18 s predpokladom, že uvedená cesta III. triedy bude zjazdná. Pre nákladnú dopravu do odstránenia nehody bude cesta uzatvorená. Uvedené presmerovanie bude riadené políciou. Na celom území okresu Prešov husto sneží.

Dodatok : Dňa 24.1.2007 v čase o 04.30 hod. bola cesta č. I/18 v uvedenom úseku po odstránení následkov dopravnej nehody sprejazdnená v oboch smeroch, pričom príslušníci PZ vykonávajú dohľad nad bezpečnosťou a plynulosťou premávky z dôvodu veľkého nahromadenia nákladných mot. vozidiel. Žiadame vodičov, aby rešpektovali pokyny príslušníkov PZ.

Všetky cesty na Zemplíne sú zjazdné a mokré.
Po prvom tohtoročnom výdatnejšom lokálnom snežení v priebehu utorka začalo v noci na stredu na Zemplíne pršať. Napriek zamračenému počasiu je viditeľnosť na cestách dobrá.
Vo Vranovskom a Humenskom okrese spadlo od päť do 10 centimetrov snehu. V okresoch Michalovce, Sobrance a Trebišov sa snehová prikrývka do dnešného dňa neudržala. Teplota vzduchu v spomínaných lokalitách dosahovala dnes po 09.00 hodine od plus jedného do štyroch stupňov Celzia.
 

Vyberte región

mark